Om oss
Om Blekinge Health Arena Testlabbet

Om oss

EN SATSNING SOM HÅLLER. Blekinge Health Arenas Testlabb har under de åren det funnits utvecklats från ett projekt till en hållbar satsning. Hit kommer idag allt ifrån de bästa elitidrottarna och landslag, till lokala barn- och ungdomslag och motionärer genom idrottsföreningar, företag och olika folkhälsosatsningar.

NATIONELLT NÄTVERK. Testlabbet är en av medlemmarna i Svensk förening för tester inom idrott och hälsa där bland andra Vintersportcentrum i Östersund och Bosön på Lidingö utanför Stockholm ingår. Vi sitter med i styrelsen för nätverket som ger oss värdefullt kunskapsutbyte och möjligheten att utveckla tester och träningsmetoder tillsammans.

INGET VANLIGT VINSTDRIVANDE GYM. Som privatperson kan man inte komma och träna hos oss som på vilket gym som helst. Däremot går det kanonbra att göra tester hos oss! Kanske något av våra mest populära – maximalt syreupptagningstest eller en kroppsscanning? Men om du är kund hos ett av de företag som hyr in sig och erbjuder aktiviteter i våra lokaler får du tillgång till ytorna – vilka företagen är hittar du här!