Företag
Wellivate

Wellivate

HÄLSA OCH TRÄNING. På Wellivate har man hälsan i fokus med löpträning, crossnature samt personlig träning och rådgivning.

Löpning är hjärtat i Wellivates verksamhet. Vill du hitta inspiration och känna att du kommer igång eller kommer vidare med din löpning? Vill du få praktiska tips när det gäller löpteknik-, intervall- och styrketräning med naturen som idrottsplats? Med Wellivate kan du välja flera olika alternativ, både at springa i löpgrupper eller att springa med personlig löpcoachning.

Crossnature är träningsformen för dig som gilla att vara ute men som också vill utmana dig själv efter dina egna förutsättningar. Med naturen och den egna kroppen som redskap tränar du både styrka och kondition. Här jobbar man enskilt, parvis och hela gruppen tillsammans så du kommer garanterat få mycket peppning på vägen.

Med en tid för personlig träning kan Wellivate hjälpa dig att nå dina uppsatta mål utifrån dina förutsättningar och behov. Oavsett om det gäller att komma igång med motionen eller om du vill höja upp dig till nästa nivå i din träning så finns det möjlighet att få ett skräddarsytt upplägg. Inne eller ute i naturen, fokus på löpning eller allmänkondition, det bestämmer du!

Wellivate anordnar också det populära Tjejplanet till Tjejmilen där du i ett helhetspaket får både coachning, gemensamma träningar och föreläsningar inför loppet samt flyg, hotell och startavgift i Tjejmilen.

För att boka in dig på något av Wellivates aktiviteter – klicka in på deras hemsida!

Utskrift