Företag
Carlskrona Floating

Carlskrona Floating

ÅTERHÄMTNING I TANKARNA. Floating innebär att du ligger och flyter i en tank med behagligt varmt vatten och salt. Upplevelsen är en känsla av viktlöshet eftersom huden, vattnet och luften har samma temperatur.

Du blir tyngdlös i det mycket salta vattnet. Salthalten är 30 % och lika hög som i Döda Havet. Du flyter som en kork så alla dina muskler kan slappna av och din blodcirkulation kan komma igång även i spända och ömma muskler. Floating innebär också att du minimerar sinnesuttrycken och din hjärna behöver inte längre bearbeta tyngdlagen, behöver inte sköta balansen eller registrera yttre stimuli. Detta innebär i sin tur att hjärnan automatiskt får chansen att reparera, bygga upp och fylla på energi.

Floating ger dig på så vis avkoppling, avspänning och smärtlindring samtidigt som du kan även erhålla många andra positiva effekter. Du kan prova floating för lindring av alla former av muskelvärk som whiplash, reumatism, fibromyalgi med mera. Andra exempel där floating är en intressant metod är superinlärning och mental träning för idrottsmän. Men du behöver givetvis inte ha problem – det räcker med att du vill få en timmes djupavslappning!

Klicka in på Carlskrona Floatings hemsida för att boka en stunds återhämtning i tankarna.

Carlskrona_Floating_BHA