Företag
Access Rehab

Access Rehab

IDROTTSSKADEKLINIK. Access Rehab hjälper dig så du slipper ha ont – nu och framöver. En klinik som är enkel att besöka, inga långa köer eller krav på remiss. Du får snabb hjälp när du har ont och här i Karlskrona finns både kiropraktor, naprapat och idrottsmassör.

Hos Access Rehab kan du få hjälp med bland annat ryggskott, nackspärr, muskelskador, huvudvärk, löparknä, ischias och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. Men det slutar inte där, utan de hjälper dig även att träna på rätt sätt så att du inte får tillbaka besvären. Hos Access Rehab tycker man nämligen att det är bättre att behandla orsaken än bara symptomen.

Hos Access Rehab kan du också boka screening. Begränsningar i rörlighet eller otillräcklig stabilitet kan nämligen göra dig mottaglig för skador eller försämra prestationen. Med hjälp av en screening kan du hitta din svagaste länk och få hjälp med att komplettera din träning!

Som specialistklinik på idrottsskador och rehab besitter de också kunskap kring skadeförebyggande träning och kan erbjuda föreläsningar där de kommer med värdefulla tips för att uppnå bättre resultat.

Access Rehab brinner för att idrottare alltid ska kunna prestera på sin högsta nivå. Därför hjälper de dem att slippa ha ont genom att behandla muskler och leder samt förebygga skador.

Deras klinik ligger alldeles intill Blekinge Health Arenas Testlabb och de har även fler kliniker i Stockholm. För att läsa mer om Access Rehab och för att boka din tid – klicka in på deras hemsida!

Access_Rehab_BHA